Verenigingen

Paddenstoelen zoeken in Nationaal Park Veluwezoom

Foto: Jannie de Jong / IVN

RHEDEN – Het is weer mogelijk om paddenstoelen te zoeken. Op woensdag 25 oktober kan iedereen die dat wil mee speuren naar paddenstoelen in Nationaal Park Veluwezoom.

Hoe herken je paddenstoelen? Ruikt een stinkzwam? En waar groeit een vliegenzwam eigenlijk? Is een aardappelbovist eetbaar? Tijdens deze paddenstoelenwandeling worden dit soort vragen allemaal beantwoord. Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl.

De herfst is het jaargetijde om paddenstoelen eens goed te bekijken. De twee uur durende speurtocht start in bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden op woensdag 25 oktober om 14.00 uur. Ps: neem een klein spiegeltje mee om de onderkant van een paddenstoelen te bekijken.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten