Streeknieuws

Dode gevonden in woning in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – In een woning aan de Vianenstraat in Velp is donderdagavond een stoffelijk overschot gevonden. Het gaat om een natuurlijke dood, meldde de politie zo’n twee uur later.

Buurtbewoners sloegen begin van de avond alarm, nadat ze een vreemde geur roken.

Toen de brandweer naar binnen ging, werd de overleden persoon gevonden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten