Verenigingen

Bingo bij carnavalsvereniging De Heiknüüters

Prins Rene 1 en prinses Yvonne van carnavalsvereniging De Heiknüüters in Rheden. Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Carnavalsvereniging De Heiknüüters start op zaterdag 28 oktober weer met de maandelijkse bingo. Vanaf 19.30 uur kan iedereen weer terecht in het clublokaal aan de Worth-Rhedenseweg in Rheden.

Om 20.00 uur gaan de bingoballetjes rollen. De opbrengst van de bingo wordt gebruikt voor de kosten van het sociale carnaval zoals: het Rheejes Vermaeck voor de 50-plussers, de kindermiddag, de avond bij Rhederhof en kledij voor de dansgardes.

Op 11 november maakt de carnavalsvereniging bekend wie het nieuwe Prinsenpaar bij “De Heiknüüters” wordt in Feestburcht “Ons Huis”. Op deze dag zullen Prins René de 1 e met zijn Prinses Yvonne aftreden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten