Verenigingen

Een weekend lang gratis film kijken in Dieren

Foto: Theothorne

​​DIEREN – De Buurtschap van Dieren en het Filmhuis Dieren organiseren dit jaar voor de derde maal het festival ‘Film in de Buurt’ van 27 tot en met 29 oktober. Vijf films in één weekend voor oud, jong en voor de hele familie.

De Buurtschap van Dieren sponsort de kaartjes waardoor de toegang gratis is, maar wel vooraf reserveren. Men kan voor één of meerdere voorstellingen reserveren, en ook voor meerdere personen tegelijk. Welke films worden vertoont is te zien op de website www.filmhuisdieren.nl.

De officiële opening is op vrijdag 27 oktober om 20.00 uur Deze wordt verricht door wethouder Pos van de gemeente Rheden en de heer Lentink, voorzitter van De Buurtschap van Dieren.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten