Verenigingen

ANWB Lichtbrigade helpt fietsers zonder licht

Foto: Pixabay

VELP – Afgelopen winter heeft 67% van de Nederlanders een onveilige verkeerssituatie meegemaakt door fietsers zonder licht. Buurthuis de Poort wil daar iets aan doen. Een mogelijke aanrijding daalt met 20% als de verlichting goed werkt.

Basisschool de Kameleon, de wijkagent en het Repair Café van Buurthuis de Poort komen samen met de ANWB Lichtbrigade in actie om te zorgen dat buurtbewoners met goede fietsverlichting op pad gaan.

Op zaterdag 28 oktober kan iedereen zijn fiets laten nakijken. Iedereen is welkom van 14.00 uur tot 16.00 uur in Buurthuis de Poort. aan dse Heeckerensstraat 201 in Velp.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten