Streeknieuws

Inloophuis Dieren krijgt 20.000 euro voor nieuwe keuken

Foto: Inloophuis Dieren

DIEREN – Het Inloophuis in Dieren krijgt 20.000 euro voor een nieuwe keuken. Het geld komt van het Oranjefonds.

Met de bijdrage kan het Inloophuis een professionele keuken kopen en installeren. De nieuwe keuken moet het hart van de activiteiten vormen.

Het Inloophuis is in september verhuisd naar het nieuwe verzamelgebouw Duynhuis. Van maandag tot en met donderdag kunnen bezoekers langskomen voor een bak koffie en een praatje. Daarnaast zijn er activiteiten zoals handwerken en spelletjes.

Volgens het Inloophuis was het zonder keuken altijd improviseren. Als de keuken er staat komen er ook kooklessen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten