Streeknieuws

Politie arresteert man na inbraak in Lathum

Foto: Pixabay

LATHUM – De politie heeft kort na een inbraak in een woning in Lathum een man aangehouden in Arnhem-Zuid. De bewoner kwam een inbreker in zijn eigen woning tegen.

De bewoner hoorde maandagmiddag glasgerinkel en zag iemand via de tuin wegrennen en in een auto stappen. Dankzij een signalement en het kenteken van de auto kon de politie de inbreker later in Arnhem-Zuid aanhouden.

Bij de inbraak zijn spullen meegenomen en die werden ook bij de inbreker teruggevonden. De inbreker zit vast.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten