Streeknieuws

Bestelwagen rijdt bij Dieren sloot in, bestuurder gewond

Foto: archief Studio Rheden

DIEREN – Een bestuurder van een bestelwagen is maandagochtend gewond geraakt na een verkeersongeval op de Ellecomsedijk tussen Dieren en Doesburg.

De bestelwagen was door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt en belandde in de naastgelegen sloot. De brandweer van Rheden en een ambulance waren ter plaatse.

De bestuurder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten