Verenigingen

Rhedens Fanfare Corps geeft najaarsconcert

Foto: Pixabay

RHEDEN – Het Rhedens Fanfare Corps geeft op zondag 29 oktober in Partycentrum Ons Huis aan het meester B. van Leeuwenplein te Rheden haar najaarsconcert.

Naast de fanfare, onder leiding van Harry van Bruggen, is er ook een gastoptreden van ‘De Original Liemers Musikanten’ onder leiding van John Derks. Deze Egerländer muziekkapel heeft als thuisbasis Zevenaar. De muzikanten komen echter uit de gehele Liemersregio.

Het concert begint om 15.00 uur, maar de zaal is vanaf 14.30 uur open en de toegang voor deze middag is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten