Verenigingen

Velp zwaait burgemeester zondagmiddag uit

Foto: gemeente Rheden

VELP – Velpenaren kunnen hun burgemeester zondagmiddag 29 oktober uitzwaaien. Petra van Wingerden stopt 1 januari 2018 als burgemeester van de gemeente Rheden. Haar wens is om van elk dorp ‘op eigen wijze’ afscheid te nemen: ongedwongen, luchtig, opgewekt.

In Velp kan dat zondag 29 oktober op twee plaatsen: om 14.00 uur bij Kasteel Biljoen en om 15.00 uur in Hogeschool Van Hall Larenstein.

Het organiserende Comité Afscheidsfeest Burgemeester laat alle Velpenaren weten dat ze vanaf 13.15 uur welkom zijn op het voorterrein van kasteel Biljoen en in Larenstein om 14.30 uur.

Foto: gemeente Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten