Verenigingen

Wandelexcursie over landgoed Beekhuizen

Foto: IVN

VELP – IVN Oost Veluwezoom verzorgt op zondag 29 oktober een wandelexcursie over Beekhuizen. De start is om 14.00 uur bij de parkeerplaats van Buitenplaats Beekhuizen aan de Bovenallee in Velp. Er wordt gelopen door het landgoed Beekhuizen.

De twee uur durende wandeling biedt een combinatie van geologie, levende natuur en cultuurelementen. Er wordt stilgestaan bij oorsprong en cultuurhistorie van landgoed Beekhuizen en ook bij de recente veranderingen.

Na afloop kan men bij het restaurant van de Buitenplaats iets eten of drinken op eigen gelegenheid. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten