Verenigingen

Gemeenten Rheden en Rozendaal op zoek naar wijkambassadeurs

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Voor het project ‘Geef je huis een toekomst’ is het Energieloket van de gemeenten Rheden en Rozendaal op zoek naar wijkambassadeurs. Het project helpt mensen die een stap willen zetten naar veilig, comfortabel, gezond én energiezuinig wonen, maar niet zo goed weten waar ze moeten beginnen.

De wijkambassadeurs worden ingezet om deze mensen te informeren. Ze krijgen hierbij deskundige begeleiding vanuit het Energieloket Midden Gelderland.

Met veel maatregelen om je comfort te verhogen, bespaart iedereen ook direct op de energiekosten, denk aan vloerisolatie of dubbel glas.

De komende jaren gaat het gemiddelde gezin gemiddeld 200 euro per jaar meer betalen voor energie. Dit kan voorkomen worden door je woning comfortabel én energiezuinig te maken. Om bewoners hierbij te helpen worden wijkambassadeurs gezocht die helpen bij het verstrekken van informatie. Kijk voor meer info op Elmg.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten