Boekhandel Jansen & de Feijter zoekt vrijwilligers

Foto: Pixabay

VELP – Jansen & de Feijter in Velp heeft samen met klanten een stichting opgericht die tot doel heeft de culturele activiteiten van de boekhandel voort te zetten en te versterken. Voor en door Velpenaren en iedereen uit de regio die zich betrokken voelt.

Boekhandel Jansen & de Feijter vervult al vele jaren een culturele ontmoetingsplek in Velp. Nu zoekt de stichting voor de culturele activiteiten vrijwilligers die kunnen helpen bij allerlei praktische zaken zoals de entrée, de zaalopstelling, de barfunctie, techniek, publiciteit en promotie.

Maar men zoekt ook mensen die bijvoorbeeld een workshop zouden willen geven, een boekenclub leiden, vervoer van ouderen kunnen regelen, de tuin onderhouden of technische klusjes willen doen.

Donderdagavond 2 november zal in de boekhandel in de Emmastraat een informatieavond plaatsvinden vanaf 20.00 uur. Kijk voor meer info op Eenpassievoorboeken.nl.