Streeknieuws

Twee jongens opgepakt na inbraak kapsalon in De Steeg

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Na een inbraak in de nacht van donderdag op vrijdag in een kapsalon aan de Hoofdstraat in De Steeg heeft de politie twee jongens kunnen aanhouden. Het gaat om twee 18-jarige jongens uit Heelsum en Rheden. De twee werden vrijwel op heterdaad betrapt.

Buurtbewoners werden die nacht rond 03.00 uur uit hun slaap gehaald door glasgerinkel en ander kabaal. Gewaarschuwde agenten stelden bij aankomst vast dat er was ingebroken bij de kapsalon.

Na een zoektocht in de omgeving werden de beide jongens al fietsend en met volle tassen aangetroffen op de Schaarweg. De Heelsumer kon direct worden aangehouden.

De Rhedenaar probeerde weg te komen maar kon uiteindelijk op de Laakweg worden aangehouden. Hij raakte lichtgewond toen hij tegen de achtervolgende politiewagen botste en viel. De twee zitten voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten