Streeknieuws

Vrouw gewond in bossen na val met elektrische fiets

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Een vrouw is maandag gewond geraakt nadat ze met haar elektrische fiets was gevallen in de bossen op de Posbank bij Rheden. Het ongeval gebeurde tijdens een afdaling.

De hulpdiensten hadden enige moeite om de plek van het ongeval te vinden. Personeel van Natuurmonumenten, een ambulance en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De traumaheli landde in het weiland van de Schaapskooi.

De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten