Verenigingen

Herfstwandeling door Nationaal Park Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Natuurmonumenten organiseert op zondag 5 november van 14.00 tot 16.00 uur een herfstwandeling door Nationaal Park Veluwezoom. De wandeling is voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar. Aanmelden via de website van Natuurmonumenten. 

De herfstwandeling gaat onder andere over landgoed Heuven. Hier staan veel oude bomen. Een opvallende boom op de route is een enorme Amerikaanse eik.

Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl. De wandeling start vanaf bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden aan de Heuvenseweg 5a. Ps: Neem warme kleding en/of regenkleding mee.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten