Streeknieuws

Drukke avondspits bij Arnhem door terugkerende Duitsers

Foto: Pixabay

ARNHEM – De avondspits rond Arnhem verliep dinsdag drukker dan normaal. Dat kwam door veel Duitsers op de weg die weer naar huis gingen, meldt de ANWB.

De meeste Duitsers hadden een dagje vrij. Dat kwam door een feestdag bij onze oosterburen, Reformatiedag. Veel mensen brachten daardoor een bezoekje aan Nederland.

Aan het eind van de middag keerden veel Duitsers weer terug naar huis. Daardoor was het volgens de ANWB druk op de A325, Pleijroute en op de A12 bij Arnhem richting Duitsland. De vertraging liep op tot drie kwartier.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten