Streeknieuws

Straat blank in Velp, omgeving heeft geen water

Foto: Pixabay

VELP – Door een leidingbreuk stond zaterdagochtend de Larensteinselaan in Velp blank. De omgeving zat daardoor zonder water.

De storing begon iets na 07.00 uur. Het is niet bekend hoe de leidingbreuk is ontstaan. Monteurs van Vitens hebben het lek kunnen dichten

Rond het middaguur kwam bij iedereen weer water uit de kraan.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten