Verenigingen

Historische wandeling op landgoed Biljoen

Foto: Ciska van der Genugten

VELP – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert vrijdagmiddag (10 november) een wandeling op landgoed Biljoen. Dan heeft u de kans om ook eens achter het kasteel te kijken, op het terrein dat normaal voor publiek is gesloten: door het parkbos om het fraaie kasteel.

Onderweg is er aandacht voor de aanwezige wintervogels, historie en tuinaanleg. Het kasteel zelf zal niet bezocht worden. De wandeling start om 13.30 uur bij station NS Velp en duurt ondeveer 2,5 uur.

De kosten zijn 5,00 per persoon. Maar bent u donateur van Geldersch Landschap & Kasteelen, dan mag u gratis meelopen. Reserveren is wel noodzakelijk op glk.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten