Streeknieuws

Doesburgsedijk in Dieren maximaal vijf dagen dicht

De nieuwe N348 tussen Ellecom en Dieren. Foto: Martin de Jongh

DIEREN – De Doesburgsedijk in Dieren gaat vanaf maandag maximaal vijf dagen dicht tussen de Arnhemsestraatweg en de Hogestraat. De werkzaamheden zijn nodig om de nieuwe fietsroute tussen Ellecom en Dieren aan te laten sluiten op de Doesburgsedijk.

Ook wordt de bestaande bushalte iets verplaatst en komt er een nieuwe oversteek voor fietsers. Daarnaast wordt het asfalt vervangen. De werkzaamheden zijn onderdeel van Traverse Dieren om de doorstroming van het verkeer in Dieren te verbeteren.

Foto: Traverse Dieren

Er worden verkeersregelaars ingezet bij de turborotonde met de Doesburgsedijk en de aansluiting N317 met de Doesburgsedijk. De fietspaden blijven toegankelijk net zoals de bushalte op het stationsplein.

Voor het verkeer zijn er twee alternatieve routes:

  • Vanuit Doesburg/Arnhem is Dieren te bereiken via de N317 richting Ellecom en de weg langs het spoor. Ter hoogte van de Zutphensestraatweg is de wijk te bereiken, en ook vanuit de tegenovergestelde richting.
  • Dieren uitrijden kan via de Zuthpensestraatweg (kanaalzone) en de Hogestraat richting de Doesburgsedijk naar de N317.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten