Verenigingen

Informatieavond over social media bij Het Rhedens Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Het Rhedens Dieren organiseert woensdag (15 november) een informatieavond over social media. Voor veel ouders is de omgang met social media niet vanzelfsprekend. Een uitgebreide voorlichting over het gebruik ervan voorziet in een grote behoefte.

De informatieavond op Het Rhedens Dieren is van 19.30 tot 21.30 uur. Aandachtspunten die besproken worden zijn onder meer hoe om te gaan met groepsdruk in een whatsapp-groep.

Het is zeker niet alleen maar luisteren. Een deel van de avond wordt interactief ingevuld, dus ouders worden verzocht om hun mobiele telefoon mee te nemen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten