Verenigingen

Wanneer is de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten?

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Sinterklaas wordt ook dit jaar weer ingehaald in verschillende dorpen van de gemeente Rheden. Burgemeester en wethouders ontvangen de Goedheiligman en zijn gevolg dit jaar in Rheden, Dieren, De Steeg en Velp.

Sinterklaas komt op zaterdag 18 november om 12 uur aan in Rheden, in Dieren op zondag 19 november om 13 uur, in De Steeg op zaterdag 25 november om 13.30 uur  en om 17.30 uur in Velp.

Foto: Martin de Jongh

Rheden: Zaterdag 18 november
Na het kinderfeest in Partycentrum Zaal Ons Huis aan het Mr. B. van Leeuwenplein vertrekken de kinderen om 12.00 uur in optocht naar de haven van Thomassen. Om 12.30 uur verwelkomt wethouder Ronald Haverkamp Sinterklaas bij de haven van Thomassen aan de Schaarweg in Rheden.

Dieren: Zondag 19 november
Om 13.00 uur verwelkomt wethouder Constans Pos Sinterklaas bij de veerstoep (Aan ’t Veer) in Dieren. Aansluitend begint de rondrit van de Sint en die eindigt bij Theothorne.

De Steeg: Zaterdag 25 november
Om 13.30 uur verwelkomt wethouder Nicole Olland Sinterklaas in het haventje aan de Oversteeg aan de IJssel. Aansluitend rijdt zij met de Sint naar het Parkhuis.

Velp: Zaterdag 25 november
Om 17.30 uur ontvangt wethouder Constans Pos Sinterklaas bij het podium Oranjeplein in Velp.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten