Verenigingen

Is Dorpshuis Rheden het beste van Gelderland?

Foto: Facebook Dorpshuis Rheden

RHEDEN – Dorpshuis Rheden is als één van de zes genomineerd als beste dorpshuis in de provincie Gelderland. Op een spandoek, dat door TV Gelderland is uitgereikt en centraal in het dorp is opgehangen , is dat duidelijk te zien.

Medewerkers en bestuur zijn blij verrast dat na 5 jaar hard werken “hun” dorpshuis uit aangemelde 74 kandidaten is gekozen als één van de zes beste.

TV Gelderland besteedt diverse malen aandacht aan het reilen en zeilen in de zes genomineerde dorpshuizen. Op 13 november komt er weer een TV-ploeg om activiteiten in Rheden in beeld te brengen.

Bij de uitzendingen van TV-Gelderland is er de mogelijkheid om te stemmen op het dorpshuis dat het meest aanspreekt. Stemmen kan op Dorpshuisvanhetjaar.nl. Op 9 december wordt de uitslag bekendgemaakt.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten