Verenigingen

Korfbalclub Rheko start speculaastaartenactie

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Sinterklaas is alweer in het land. En daarom start Rheko weer met de verkoop van gevulde speculaastaarten. Op vrijdag 17 november gaat de jeugd van korfbalclub Rheko uit Rheden vanaf 18.00 uur weer huis aan huis taarten verkopen in het dorp Rheden.

De taarten zijn van bakkerskwaliteit en hebben een doorsnede van ongeveer 17cm. Ze kosten per stuk 3,50 euro en twee voor 6 euro.

De opbrengst van deze actie gaat naar Rheko. Kijk voor meer info op Rheko.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten