Verenigingen

Wie wint de Gouden Pepernoot in Velp?

Foto: Martin de Jongh

VELP – Winkeliers in Velp houden de komende weken gezamenlijk een winkeliersactie met als inzet een echte gouden pepernoot. Iedereen kan gratis aan deze bijzondere actie meedoen. Er zijn ook diverse prijzen mee te winnen.

Op de toonbanken van de meeste winkeliers in Velp liggen deelnameformulieren.
Op diverse locaties in Velp zijn foto’s gemaakt. Wie meedoet moet vertellen waar ze zijn gemaakt. De oplossing kan tot en met 4 dec worden ingeleverd.

De winnaar krijgt onder andere De Gouden Pepernoot met een waarde van 500 euro. Kijk voor meer info op www.sinterklaasinvelp.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten