Streeknieuws

Hennepkwekerij ontdekt in Velp-Zuid

Foto: Politie Velp

VELP – De politie heeft maandag een kleine hennepkwekerij in een woning in Velp-Zuid ontdekt. Dankzij een tip via Meld Misdaad Anoniem kwam de politie kwekerij op het spoor.

Er stonden 45 planten die bijna klaar waren om geoogst te worden. De eigenaren van de kwekerij lopen volgens de politie nu 5.000 euro mis.

De eigenaren krijgen een flinke boete en een naheffing van Liander voor het illegaal aftappen van de stroom.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten