Herdenken en herinneren tijdens Lichtjesavonden

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DIEREN – Op vrijdag 24 november en vrijdag 8 december vinden in gemeente Rheden wederom Lichtjesavonden plaats. Vorig jaar werden deze Lichtjesavonden voor het eerst georganiseerd.

Op begraafplaats en gedenkpark Imboslaan in Dieren vindt de Lichtjesavond plaats op vrijdag 24 november. Tussen 18.00 en 20.00 uur kunt u een kaars branden en uw overleden dierbare(n) herdenken. Ook dit jaar speelt harpiste Merle van der Lijcke weer in de aula

Twee weken later, op vrijdag 8 december, is de Lichtjesavond bij begraafplaats en gedenkpark Heiderust in Rheden. Tussen 18.00 en 20.00 uur zingt dameskoor Colours uit Westervoort in de aula en speelt de Midwinterhoorngroep Doesburg.

Bij enorm hinderlijk weer gaan de avonden niet door en zal dit vermeld worden op de website www.rheden.nl/begraafplaatsen.