Verenigingen

Herdenken en herinneren tijdens Lichtjesavonden

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DIEREN – Op vrijdag 24 november en vrijdag 8 december vinden in gemeente Rheden wederom Lichtjesavonden plaats. Vorig jaar werden deze Lichtjesavonden voor het eerst georganiseerd.

Op begraafplaats en gedenkpark Imboslaan in Dieren vindt de Lichtjesavond plaats op vrijdag 24 november. Tussen 18.00 en 20.00 uur kunt u een kaars branden en uw overleden dierbare(n) herdenken. Ook dit jaar speelt harpiste Merle van der Lijcke weer in de aula

Twee weken later, op vrijdag 8 december, is de Lichtjesavond bij begraafplaats en gedenkpark Heiderust in Rheden. Tussen 18.00 en 20.00 uur zingt dameskoor Colours uit Westervoort in de aula en speelt de Midwinterhoorngroep Doesburg.

Bij enorm hinderlijk weer gaan de avonden niet door en zal dit vermeld worden op de website www.rheden.nl/begraafplaatsen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten