Verenigingen

Velp maakt zich op voor intocht Sinterklaas en pieten

Foto: Martin de Jongh

VELP – Voor het derde achtereenvolgende jaar komt Sinterklaas met zijn 40 pieten naar Velp als het donker begint te worden. De intocht start zaterdag (25 november) om 16.30 uur. Maar voorafgaand vindt er weer een activiteitenmiddag plaats in de centrum van Velp vanaf 14.00 uur.

Op ongeveer 20 locaties, buiten en in de winkels is er voor iedereen wat te doen of te beleven. Zo kunnen er zelf pepernoten worden gemaakt en speculaaspoppen versierd. Op de website (www.sinterklaasinvelp.nl) is te lezen waar de spelletjes kunnen worden gespeeld.

Als het begint te schemeren, komen Sinterklaas met zijn pieten per antieke brandweerwagen naar Velp samen met de Drum- en showfanfare Mr. H.M. van de Zandt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten