Streeknieuws

Wethouders even achter de knoppen bij Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

ARNHEM – De wethouders van de gemeente Rheden konden woensdagochtend even ervaren hoe het is om radio te maken. Samen met wethouder Anton Logemann van de gemeente Rozendaal waren ze op werkbezoek bij de publieke lokale omroep voor Rheden en Rozendaal.

In de studio kregen de wethouders uitleg over hoe je een plaat moet aankondigen en mochten dit buiten de uitzending om ook zelf proberen. Tegenwoordig draait Studio Rheden volledig digitaal en komt de muziek uit de computer. Een cd-speler is in de studio niet meer te vinden.

Het was het eerste officiële bezoek van de gemeenten Rheden en Rozendaal sinds Studio Rheden in oktober is verhuisd naar industrieterrein IJsseloord in Arnhem. Studio Rheden moest noodgedwongen weg vanaf De Beemd in Velp, omdat de omroep niet past binnen het huidige bestemmingsplan.

Naast een kijkje achter de schermen werd er met de medewerkers ook gesproken over de komende gemeenteraadsverkiezingen en de toekomstplannen van Studio Rheden, zoals de vorming van een streekomroep. Ook werd er gesproken over de samenwerking met Omroep Gelderland.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten