KNVB start cursus scheidsrechtersbegeleider bij DVOV

EK Voetbal bij DVOV in Virtual Reality
Foto: Pixabay

VELP – Bij voetbalvereniging DVOV uit Velp start  donderdag (23 november) de cursus scheidsrechtersbegeleider van de KNVB. Dit houd in dat cursisten straks in staat zullen zijn om een scheidsrechter te kunnen ondersteunen bij zijn taken en het plezier in het fluiten te bevorderen.

Wat erg belangrijk is als zich nieuwe scheidsrechters aanmelden is dat de begeleiding voor, tijdens en na hun wedstrijd gewoon goed is. Zo zullen ze straks goed voorbereid hun wedstrijd in gaan.

Namens DVOV zullen de volgende scheidsrechters worden opgeleid tot begeleider te weten: Morgan Franke, Dennis van Mierle, Harrie Haverkamp, Mila Gerritsen, Licio Vitofrancesco, Hans van Holland, Vincent Bouma en Bas Kaptein. Zo is er altijd een begeleider vrij dat met hem of haar meegaat naar de wedstrijd.