Streeknieuws

Automobilist richt ravage aan in Rheden

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – Een automobilist heeft donderdag een ravage aangericht in het centrum van Rheden.

Het ongeval gebeurde aan het einde van de middag op de Oranjeweg. De automobilist ramde een geparkeerde wagen, sloeg over de kop en kwam uiteindelijk tot stilstand na een botsing tegen een geparkeerd busje. Vermoedelijk was hij onwel geworden.

De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij was aanspreekbaar.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten