Verenigingen

Gratis taxatiedag op dinsdag in Parkstaete in Velp

Foto: Pixabay

VELP – De Munten- en PostzegelOrganisatie (MPO) organiseert dinsdag (28 november) in Velp een taxatiedag. Wie deze dag zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, dan dat gratis laten doen.

Dan kunt u zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in Parkstaete Zalencentrum aan de Parkstraat 3b te Velp.

Dus heeft u nog een verzameling munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten liggen? Laat ze dan dinsdag taxeren in Parkstaete.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten