Marieke Albricht gekozen tot lijsttrekker van Rosendael ’74

Marieke Albricht. Foto: Rosendael ’74

ROZENDAAL – Rosendael ’74 heeft de huidige fractievoorzitter Marieke Albricht gekozen tot lijsttrekker van de partij. Zij zal ook beschikbaar zijn als wethouder mocht Rosendael ’74 in het college van burgemeester en wethouders komen.

‘In de afgelopen 8 jaar heb ik met veel plezier zitting genomen in de gemeenteraad, waarvan de laatste 5 jaar als fractievoorzitter. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan, zet ik graag in een volgende periode in als wethouder. Het is fijn dat de rest van de fractie van R’74 vrijwel ongewijzigd blijft en dat George van Gorkum na 4 jaar wethouderschap nu voor R’74 in de gemeenteraad zitting wil nemen’, aldus Albricht.

De huidige wethouder George van Gorkum wil het na de verkiezingen het rustiger aan doen. Hij wil wel terugkeren als gemeenteraadslid. De kieslijst kent verder voornamelijk bekende gezichten uit de Rozendaalse politiek. De enige nieuwkomer op de lijst is Kyra Jurriëns, zij staat op nummer 7. Kyra is onlangs komen wonen in de nieuwbouwwijk De Del.

De kieslijst van Rosendael ’74 is als volgt:

1. Marieke Albricht-Brinkman
2. Corine ter Brugge
3. George van Gorkum
4. Gert-Jan Willemse
5. Ronald de Jonge
6. Hein Hoek
7. Kyra Jurriëns
8. Arno Adema
9. Ingrid Alberda van Ekenstein
10. Martin Tuit