Verenigingen

Sinterklaas en het gouden hoefijzer in Filmhuis Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoond op zaterdag 2 december de film van “de Club van Sinterklaas”. Alle kinderen kunnen samen met de pieten naar deze film kijken. En misschien komt Sinterklaas ook nog wel even langs.

De film start om 14.30 uur. Filmhuis Dieren draait in theater Theothorne aan het Callunaplein in Dieren. Reserveren kan via www.filmhuisdieren.nl.

De film gaat over de tienjarige Bloem. Hij is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten