Verenigingen

Lenny Kuhr treedt op in RhederArt in Dieren

Foto: Lenny Kuhr RhederArt

DIEREN – Lenny Kuhr treedt op zondag 3 december op bij Theater RhederArt in Dieren. Winnares van het Eurovisie Songfestival (1969), vertolker van de megahit ‘Visite’ en zo zouden we nog wel even door kunnen gaan als het om de grote successen van haar gaat.

De mensen van RhederArt zijn trots dat ze haar hebben weten te boeken voor een optreden in de schouwburgzaal van Theothorne.

Meer dan 30 albums heeft Lenny Kuhr op haar naam staan, waaronder haar laatste: ‘Gekust door de eeuwigheid’. Die titel is tevens de titel van het programma dat ze in Dieren op de planken brengt.

‘Gekust door de eeuwigheid’ is een programma van luisterliedjes. KIjk voor meer info op www.rhederart.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten