Verenigingen

Buurthuis de Poort geeft cursus Engels

Foto: Buurthuis de Poort Velp

VELP – Buurthuis de Poort geeft binnenkort een cursus Engels voor iedereen die zich verstaanbaar wil maken in het Engels. Wil je een kopje koffie kunnen bestellen in het Engels? Of bijvoorbeeld de weg vragen? Of mensen begrijpen als ze Engels tegen je spreken?

Voor iedereen die het vroeger nooit goed heeft kunnen leren, komt er een beginnerscursus Engels praten en begrijpen.  Na elke les is er wat huiswerk, om het geleerde goed te kunnen onthouden.

Vanaf januari 2018 verzorgt Ingeborg Kaandorp op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur een cursus Engels. Het is een cursus van 10 lessen voor €75,00 per persoon , inclusief lesmateriaal. Er is plek voor slechts 10 personen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten