Verenigingen

Circusvoorstelling Pieten vs. Turbo 10pk in Studio26

Foto: Martin de Jongh

VELP – In het theater van Studio26 in Velp speelt ‘Circus Factory’ zondag 3 december de Sinterklaasvoorstelling ‘Turbo 10pk’. In de circus pietenshow gaat Sinterklaas aan de slag met een nieuwe volautomatische pietenmachine.

In de voorstelling gaat Sinterklaas met zijn tijd mee en heeft een Turbo 10pk aangeschaft. Deze volautomatische machine doet het werk van wel 10 pieten. Hij verwerkt verlanglijstjes, pakt cadeautjes in en maakt op maat gemaakte gedichten. Het enige probleem: de gebruiksaanwijzing is in het Japans.

De voorstelling is voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Tickets kosten 5 euro, bestelen kan via de webshop van Studio26.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten