Verenigingen

Wandelexcursie in het Rozendaals bos

Foto: Corlène van der Camp // IVN

ROZENDAAL – IVN Oost Veluwezoom verzorgt maandag (4 december) een wandelexcursie door de bossen bij Kasteel Rozendaal. De start is om 09:30 uur op de parkeerplaats bij het Wageningse hek. Deze ligt 500 meter ten noorden van Rozendaal in de bocht van de Schelmseweg.

Deze keer wordt vooral gekeken naar oude bomen in dit gebied die soms dateren van rond 1850. De tocht loopt langs het gebied van de Zwarte bulten en het Ravijn van Rozendaal. De wandeling is 5 kilometer lang en duurt ongeveer 2,5 uur.

Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten