Streeknieuws

Veel nieuwe woningen, wijkvernieuwing rond Van Kolplein in Velp klaar

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Met de onthulling van een bankje op het Van Kolplein in Velp-Zuid is donderdag de wijkvernieuwing in dit gedeelte van Velp officieel afgesloten.

De afgelopen jaren heeft Vivare op en rondom het Van Kolpein 86 woningen gesloopt en 80 nieuwe woningen herbouwd. De gemeente heeft het Van Kolplein en de omliggende straten opnieuw ingericht.

Het bankje werd onthuld door wethouder Nicole Olland van de gemeente Rheden, de heer Duif van Vivare en de heer Dicker van Wijkplatofrm Velp Zuid. Omwonenden waren uitgenodigd om bij de onthulling aanwezig te zijn.

Het bankje dat een cadeau van het Wijkplatform Velp Zuid is, symboliseert het belang van het Van Kolplein als ontmoetingsplaats.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten