Streeknieuws, Verkiezingen2018

Dorus Klomberg nieuwe lijsttrekker van D66 Rheden

Foto: D66 Rheden

DE STEEG – Dorus Klomberg wordt de nieuwe lijsttrekker van D66 Rheden voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Dorus is sinds twee jaar fractievoorzitter van de partij. Hij heeft de ambitie om de grootste partij in Rheden te worden

De partij heeft de complete kandidatenlijst klaar met twintig namen. Op plaats twee staat Erik Roumen, die D66 ook de afgelopen jaar heeft vertegenwoordigd. Op drie en zes staan twee nieuwe kandidaten, Kees Verspui uit Dieren en Wiam Abdelnour uit Rheden.

Met oud lijsttrekker Krista den Hertog op vier en Florian Ort op vijf staan er ook bekende namen op de lijst. Op de plaatsen zeven en acht staan de kandidaten Marijn Willemen en Rosanna Huertas Mulckhuyse.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten