Verenigingen

Workshop ‘Plezier met taal’ in de Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Bibliotheek Dieren start op maandag 8 januari een reeks nieuwe workshops: ‘Plezier met taal’. Leny Woudstra laat mensen de taal opnieuw ontdekken op een ontspannen wijze. De gratis workshops zijn als zesdelige reeks, maar ook afzonderlijk te volgen.

De workshops vinden tweewekelijks plaats in de Bibliotheek Dieren op de maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.

Wil je eerst eens kijken wat de workshop inhoudt? Kom dan naar de gratis proefworkshop op maandag 11 december 2017, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Dieren. Aanmelden is niet nodig, maar mag wel. Kijk voor meer info op www.bibliotheekveluwezoom.nl 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten