Streeknieuws

Waarschuwing: opnieuw hond aangevallen door zwijn

Foto: Martin de Jongh

VELP – Er is opnieuw een hond door een zwijn aangevallen in heidegebied het Rozendaalse Veld bij Velp. Dat meldt Dierenkliniek Velperweg.

‘De hond is lelijk gewond geraakt’, schrijft de kliniek op Facebook. Bij de kliniek zijn de laatste tijd meerdere incidenten gemeld.

Hondenbezitters worden door de kliniek gewaarschuwd extra goed op hun dier te passen.

Waarschuwingsbord

In oktober plaatste de gemeente Rheden al een waarschuwingsbord in het hondenlosloopgebied. Dat gebeurde nadat een zwijn een aantal keer de confrontatie met wandelaars en hun hond opzocht. Een hond raakte destijds lelijk gewond.

Het is niet duidelijk of de gemeente nieuwe maatregelen gaat nemen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten