Verenigingen

Isseltaler Musikanten geven twee nieuwjaarsconcerten

Foto: Isseltaler Musikanten uit Rheden

LAAG-SOEREN- De Isseltaler Musikanten geven in  januari op twee plaatsen in de regio hun traditionele Nieuwjaarsconcerten met Egerländerblaasmuziek.

Het eerste nieuwjaarsfeestconcert wordt gegeven in Angerlo op zondag 7 januari om 11.30 uur in Dorpshuis de Meent. De zaal gaat open om 10.30 uur.

Op zondag 14 januari staan de muzikanten in Laag-Soeren op de planken. Het orkest is dan te beluisteren met het feestelijke nieuwjaarsprogramma in Hotel Café Restaurant De Harmonie in Laag-Soeren vanaf 11.30 uur.  Kijk voor meer info op www.isseltalermusikanten.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten