Streeknieuws

N786 in Dieren zit drie dagen dicht

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – De N786 richting Eerbeek in Dieren zit sinds dinsdag drie dagen dicht voor al het autoverkeer tussen 9:00 uur en 15:00 uur. De afsluiting is nodig om geluidsschermen te plaatsen op de provinciale weg, ter hoogte van de Kattenberg.

De werkzaamheden worden buiten de spitstijden uitgevoerd om hinder voor het verkeer te beperken. Het verkeer wordt plaatselijk omgeleid, zodat de werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden.

Alternatieve routes

Doorgaand verkeer via N786 richting Eerbeek, bedrijventerrein Rinaldostraat en het Kanaal 1 wordt vanaf Arnhem en Zutphen omgeleid via de N348 Burgemeester de Bruinstraat – Harderwijkerweg – Imboslaan en Kanaalweg.

In Traverse Dieren werken provincie en gemeente aan het verbeteren van de doorgaande weg om de filedruk te verminderen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten