Verenigingen

Kerstconcert Apeldoorns Vocaal Ensemble in Dorpskerk Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – Het Apeldoorns Vocaal Ensemble zal op zondagmiddag 10 december om 15.30 uur het derde concert in de reeks winterconcerten verzorgen in de Dorpskerk van Rheden.

De toegang tot beide concerten is vrij. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.groepx.nl.

Het hierop volgende concert wordt in de Dorpskerk verzorgd op zondagmiddag 17 december door het Thomassen Mannenkoor en het Rhedens Fanfare Corps. Ze geven ook nog een kerstconcert op zaterdagavond 16 december in de kerk aan de Hoofdstraat in De Steeg vanaf 19.30 uur .

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten