Verenigingen

Inzameling oud papier zaterdag 9 december in Velp

Harmonie Unisono Velp. Foto: Koos Roelofs

VELP – Vrijwilligers van muziekvereniging Harmonie Unisono halen zaterdag (9 december) het oude papier weer op in een groot deel van Velp zuid. Het inzamelgebied is tussen de President Kennedylaan, de spoorlijn, Biljoen en de snelweg A348.

Tevens wordt het papier opgehaald in de volgende straten in de ‘rivierenwijk’; Scheldestraat, Rijnstraat, Dulkeshofstraat, Waalstraat, Maasstraat en Merwedestraat.

De containers kunnen ‘s morgens vóór 9:00 uur worden klaargezet. De opbrengst wordt onder andere gebruikt voor de muziekopleiding van de vereniging. Voor informatie over Harmonie Unisono Velp kunt u terecht op www.unisono-velp.info

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten