Verenigingen

Burgemeester Van Wingerden neemt afscheid van Rheden

Foto: gemeente Rheden

RHEDEN – Het dorp Rheden neemt zaterdagmiddag 9 december ‘met een warme deken’ en een uitgebreid programma afscheid van burgemeester Petra van Wingerden-Boers. Om 14.00 uur vertrekt zij vanaf de Schaapskooi. Onder muzikale begeleiding van de March & Showband Rheden en Scouting de Rhedense Pioniers gaat ze daarna richting het dorp.

Daar wordt ze om 14.45 uur onthaald. De organisatie –een samenwerking van Rhedense verenigingen- hebben een gevarieerd programma samengesteld in het Dorpshuis en op het Burgemeester B. van Leeuwenplein.

Een hapje, drankje en de muzikale omlijsting ontbreken niet. De festiviteiten op het plein en in het Dorpshuis duren tot 16.30.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten