Rheden en Rozendaal zetten vrijwilligers in het zonnetje

Foto: Pixabay

RHEDEN – Dit jaar worden in de gemeenten Rheden en Rozendaal de vrijwilligers weer in het zonnetje gezet. Het vrijwilligersfeest zal plaatsvinden op 20 januari 2018. Eerder is de datum van 9 december  gecommuniceerd, maar die is vervallen.

Iedereen kan een persoon of groep aanmelden voor De Vrijwilligersprijs 2017. Kent u een vrijwilliger die zich belangeloos en met veel plezier inzet voor een ander of voor een organisatie. Of mogelijk kent u een groep, buurt of organisatie die zich vrijwillig inzet?

Op dit moment zijn er al 44 individuele vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en buurt- of wijkprojecten aangemeld. Aanmeldformulieren zijn tot 12 december te verkrijgen op de website: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden.