Verenigingen

Rheden en Rozendaal zetten vrijwilligers in het zonnetje

Foto: Pixabay

RHEDEN – Dit jaar worden in de gemeenten Rheden en Rozendaal de vrijwilligers weer in het zonnetje gezet. Het vrijwilligersfeest zal plaatsvinden op 20 januari 2018. Eerder is de datum van 9 december  gecommuniceerd, maar die is vervallen.

Iedereen kan een persoon of groep aanmelden voor De Vrijwilligersprijs 2017. Kent u een vrijwilliger die zich belangeloos en met veel plezier inzet voor een ander of voor een organisatie. Of mogelijk kent u een groep, buurt of organisatie die zich vrijwillig inzet?

Op dit moment zijn er al 44 individuele vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en buurt- of wijkprojecten aangemeld. Aanmeldformulieren zijn tot 12 december te verkrijgen op de website: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten