Verenigingen

25 huiskamers openen deuren voor muziekoptredens

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – In Velp en Rozendaal wordt op 10 december het huiskamerfestival Muziek bij de Buren georganiseerd. Op 25 locaties in Velp en Rozendaal kunnen bezoekers vanaf 13.00 uur luisteren naar de meest uiteenlopende muziek.

Van coverbands tot koperblazers, Roemeense muziek, Franse chansons, koormuziek, levensliederen, jazz: voor alle muzikanten zijn gastvrije huiskamers gevonden. Iedereen kan zelf een programma naar smaak samenstellen en meerdere huiskamers bezoeken.

Het muziekfestival begint op zondagmiddag om 12.00 uur in buurthuis De Poort in Velp. Om 18.00 uur wordt muziekfestival afgesloten in het Rhedens Rozendaal. Op www.velp.muziekbijdeburen.nl staat de starttijden van alle optredens en de bijbehorende adressen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten