Streeknieuws

Hond aangevallen in Velp en heeft meerdere verwondingen

Foto: politie Velp

VELP – Een hond is afgelopen week in Velp aangevallen door een andere hond, een grijs-witte Stafford of Pitbull. De aangevallen hond had vier beetwonden en moest onder het mes bij de dierenarts.

Volgens de politie gebeurde dit dinsdag 5 december op de President Kennedylaan ter hoogte van de Kievitsstraat in Velp. De eigenaresse van de Stafford of Pitbull heeft haar identiteit niet bekendgemaakt.

‘De hond zat aan een zogenaamde ‘schietlijn’. De eigenaresse is circa 25 tot 30 jaar oud’, meldt de politie die op zoek is naar de hond en de eigenaresse.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten